half jaar actief als volwaardig bedrijf

We zijn nu een half jaar volwaardig actief

Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van websites voor mijn hobbies en sportverenigingen, Dit begon puur uit interesse en omdat ik het leuk vond. Vele uren heb ik destijds staan vloeken omdat een simpele afbeelding nooit wou komen te staan waar ik dat wou in een website met een stukje tekst. door de jaren heen ontwikkelde ik steeds meer kennis en ging een simpele pagina bouwen van uren werk naar enkele minuten werk. Steeds meer mensen benaderde mij met vragen over hun website en steeds bekender werden mijn bestaande websites. Nooit dacht ik eraan om mijn websites winstgevend te maken. sterker nog alle websites die ik bouwde uit interesse en hobbies kosten mij erg veel geld per maand.
Vorig jaar besloot ik dan ook om meer aan de websites te gaan werken en alle websites winstgevens te gaan maken. Dus snel op naar de KVK en Belastingdienst om alles officieel te maken en te beginnen met een eigen bedrijf.
Inmiddels zijn wij een half jaar verder en heb ik er vele klanten bij en werk ik nauw samen met vele webmasters en aanbieders. We beginnen dus een aardig netwerk te ontwikkelen waarbij ik steeds bekender begin te worden.
Inmiddels beschik ik over 16 winstgevende websites, waarvan er 4 voor grote bedrijven zijn. hebben zich inmiddels 15 modellen zich ingeschreven via mijn websites en hebben we een totaal van 3100 unieke bezoekers per maand.
Dit had ik een half jaar geleden niet kunnen bedenken of uberhaupt mogen dromen. Hopelijk word 2017 een nog beter jaar en zullen de websites nog harder groeien dan afgelopen jaar.

Iedereen bedankt voor de goede samenwerking in 2016 en hopelijk een nog betere samenwerking in 2017