Thuiswerk mogelijkheden

Maak je eigen website winstgevend

Ben jij opzoek naar een manier om je eigen websites winstgevend te maken of ben je geïnteresseerd geraakt in het leven als webmaster. Dan heb ik hier een aantal oplossingen voor je beschikbaar waarmee je eigenlijk al direct kan starten met het verdienen in de erotiek branche. Ik zou het dan ook waarderen dat wanneer jij je aanmeld je het ook via mijn link doet. Dit verwacht je ook van de bezoekers op jou site dadelijk. Zo houden we het voor iedereen leuk en kan je altijd mijn volledige medewerking krijgen met problemen of vragen.

Heb je nog geen website?

Wees gerust ook als je nog geen website hebt kun je bij vele bedrijven (affiliates) terecht. Vaak kan je een eigen subdomein op hun server krijgen of krijg je een referal link waarmee je kan promoten op advertentie websites. Op deze manier kun je vrijblijvend een poging wagen en eigenlijk direct al beginnen met omzet maken.
Wanneer je het erg leuk vind maar geen html of php kennis hebt dan mag je mij ook gerust een bericht sturen dan help ik je met een webhosting, domeinnaam en een website.

Wat kan je verdienen?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, Je bent afhankelijk van het aantal bezoekers en de conversie op je weblink of website die je hebt. Ben je een beetje fantasie rijk en neemt elke dag een halfuurtje de tijd om je website te promoten op advertentie sites dan kan het al gauw in enkele honderden euro’s per maand lopen. Maar de definitieve verdiensten zijn puur afhankelijk van je inzet en bezoekers.

Waar let je op met bezoekers?

Eigenlijk is het heel simpel, elke website bezoeker is een klein kind (punt). Wanneer een bezoeker op je website komt dan moet het voor hem al gelijk duidelijk zijn waar hij heen moet. Duidelijk overzicht en rustige kleuren. En geen uitgebreide menu’s en tal van verschillende content. Of te wel, wanneer je een webcam site maakt voor 18 jarige blondjes. Dan plaats je op de homepage ook alleen webcams en informatie met 18 jarige blondjes en verder eigenlijk niets. Vervolgens onder op je site een aantal linkpartners van diverse vergelijkbare websites en een duidelijk 1 kliks menu met wat overige webcams zoals: mannen, vrouwen, trans etc.

” De regel: Een bezoeker moet zonder teveel klikken en denken zijn doel bereiken ”

Nog vragen? ga dan naar het contact formulier