Over mij

Sinds Juli 2016 ben ik een volwaardig Internet media bedrijf geworden waarbij ik mij met name richt op de affiliate branche. Mocht je toch willen dat ik een website voor je maak dan is dit in overleg zeker mogelijk maar dit is niet de hoofdzaak van “D van Beek, Internetmedia”. Waar ik mij voornamelijk wel mee bezig hou is het maken van Affiliate sites, dit houd in dat ik een website maak over een bepaald onderwerp waar op dat moment vraag naar is en daar dan vervolgens inhoud en reklame op afstem die met dat onderwerp te maken hebben. Vervolgens krijg ik een vergoeding per klik of bijvoorbeeld een percentage van de omzet. Nu zou je zeggen dat je daar niet van kunt leven maar niets in minder waar.

Het grote voordeel van de affiliate branche in zowel Adult content als non-adult content is dat je zelf geen producten hoeft in te kopen of geen diensten hoeft te kunnen leveren of moet ontwikkelen. Het enige dat ik doe is met informatie en onderwerpen een website maken die bezoekers trekt en dan vervolgens verdien ik uit de inhoud en/-of reclames van derden. Daarnaast help ik andere mensen met het opstarten van hun eigen affiliate netwerk en promoot ik websites van diverse klanten via internet websites, social media en zoekadvertenties.

Waarom ben ik hiermee begonnen?

Als jonge jongen ben ik opgegroeid met computers en heb ik de eerste stappen van het internet wel mee gemaakt aangezien mijn vader vanuit huis werkte voor een groot computer concern. Daardoor heb ik veel mee gekregen over schrijven in Dos, Unix, Databases, Html enz. echter lag mijn interesse destijds ergens anders en vond ik dit meer leuk om het er als hobby bij te doen. Zelf heb ik toen een Hoveniers opleiding gedaan en kon ook daar mijn draai niet helemaal in vinden waardoor ik uiteindelijk voor Volker wessels kwam te werken in spoor aanleg & onderhoud en ernaast veel werkte bij de ongelukken en rampenbestrijding.

Toen begonnen langzaam de problemen, ik had een leuke vriendin en wij kregen samen een zoontje genaamd Stefano. Helaas overleed hij nog net voor de geboorte aan complicaties en raakte ik zelf langzaam aan steeds meer de weg kwijt en kwam mijn werk en relatie steeds meer op het spel te staan en eindigde zelfs met een hoop ellende. Enige jaren verder werd ik de trotse vader van Caitlin van Beek (Caitlin Peters) geboren op 9 mei 2005 te Utrecht en later trotste vader van Roxana Paula Denise Julia van Beek (Roxana Denise Paula Julia Beukers) geboren op 9 februari 2007 te Beverwijk. Helaas door omstandigheden heb ik mijn dochters nu al jaren niet meer gezien. Na vele jaren bracht de wereld mij een ommekeer in mijn leven en woon ik nu samen met mijn trotse gezin bestaande uit mijn partner Xaviera en mijn 2 kinderen Stefan en Tessa in Scheveningen om meer thuis te kunnen zijn voor mijn gezinnetje ben ik daarom D van Beek internetmedia begonnen zodat ik heerlijk vanuit huis kan werken en veel meer vrije tijd heb voor mijn gezin. Met enkel een uurtje werk per dag kan ik nu mijn inkomen verdienen en als ik het achteraf had geweten was ik hier zeker veel eerder mee begonnen. Want zeg nu eerlijk werken is leuk maar waarom onnodig hard werken voor weinig als het ook anders kan en je zelf je eigen tijden kunt bepalen om te werken.

Lijkt het jou ook wat om eenvoudig vanuit huis geld te verdienen?

Iedereen kan geld verdienen met affiliate websites of je nu opzoek bent naar een leuke bijbaan waarbij je eenvoudig enkele honderden euro’s per maand wilt bijverdienen of dat je op dit moment werkloos bent en een vaste baan wilt opbouwen door werken vanuit huis. Met affiliate websites kun je dit allemaal eenvoudig bereiken. Bedenk wel dat je niet direct een goudmijn verdiend als je met affiliate gaat starten maar het grote voordeel is dat het ook niet veel kosten en investeringen hebt als je ermee begint. Als start zou je kunnen beginnen met een gratis blog website zoals wordpress bijvoorbeeld maar beter is het altijd wel om gewoon een eigen website domein te nemen met een hosting erbij. Dit kun je al vanaf een paar euro per maand starten dus dan zijn de kosten verder nog te overzien en verder heb je ook totaal geen investeringen. Vandaar uit begin je een website op te starten. Dit kan door een kant en klare oplossing van een affiliate whitelabel te starten maar dit kan ook door een website of blog te schrijven over jou hobby of interesse. Vervolgens zet je er dan reklame op van diverse affiliate partners en je kan al gelijk beginnen met geld verdienen. Bij mij begon dat met een paar tientjes per website per maand maar inmiddels ben ik nu 2 jaar verder en verdien een volledig maand inkomen aan mijn affiliate sites met ongeveer een half uurtje werk per dag. Mijn werk bestaat enkel uit af en toe eens een nieuw artikel te schrijven op een website, Advertenties te plaatsen op advertentie sites zoals speurders etc. en eens in de maand een nieuwe website te starten.

Zoals je ziet is het dus niet zo dat als je start je gelijk rijk bent tenzij je met een perfect concept komt en de hele dag gebruikt om jou site te promoten maar je bouwt het wel snel op. Zoals ik al zei begon ik met ongeveer €40 per website per maand. elke maand bouwde ik een website en plaatste ik een uurtje per dag advertenties. Oftewel binnen een jaar verdiende ik al €480,- per maand en na 2 jaar zat ik al op netto €1200 per maand en dit blijft steeds verder groeien aangezien ik websites blijf uitbreiden. en dat allemaal voor 60 minuutjes tijd per dag.

Lijkt het jou ook wat om op deze manier geld te verdienen dan kun je altijd contact met mij opnemen maar je kunt ook eens kijken bij de affiliate mogelijkheden op mijn website en geloof mij iedereen kan een website beginnen via de makkelijke tools die van de affiliates beschikbaar zijn. Wil je uiteindelijk verder groeien en meer gaan doen dan kun je tegenwoordig hele mooie betaalbare cursussen volgen via een thuisstudie.