Promotie webcamdames

Je besluit op een dag om webcammodel te worden en daar je geld mee te gaan verdienen. Of het nu is om een extra zakcentje te verdienen of om er maandelijks van te kunnen leven. Elk webcammodel heeft weer andere eisen en gedachtes daarover.

Maar één ding is zeker, om een succesvolle webcammer te worden heb je bezoekers nodig en die komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen zoals sommige modellen denken. Dit merk je ook met het verschil tussen de normale webcammodellen die het voor de lol doen en de modellen die ervan leven.

Even een simpel voorbeeld van diverse modellen die via mij zijn aangebracht is dat er webcammodellen zijn die inloggen en dan een uurtje gaan cammen en verder helemaal geen tijd erin steken, deze modellen verdienen dan vaak maar tussen de €10 en €20 euro per uur.

Terwijl ik ook modellen heb aangebracht die binnen een maandje al €50 tot zelfs €150 euro per uur verdienen! Hoe komt dit?

Allereerst is het dan belangrijk om te weten hoe het systeem een beetje werkt van de vele sexcam sites over de hele wereld.

Om te beginnen heb je een moederbedrijf die de servers hebben en alle contracten en betalingen regelen. Deze bedrijven hebben vaak maar een handje vol websites waar de modellen op komen te staan zodra ze online komen. Door de jaren heen is het aanbod en aantal webcammodellen gegroeid en staan er elke avond honderden modellen vanuit België en Nederland of elders op de wereld op die sites online. Vervolgens komt de bezoeker via een advertentie of een zoekmachine op de site en moet kiezen uit een tal van erotische webcamdames om mee te cammen. De dame die het langst online is en het meest bezocht word staat dan boven in de webcammodellen lijst. Terwijl nieuwe modellen en webcammodellen die net inloggen onderaan staan. Hierdoor is de vind kans dan redelijk klein en ontvang je maar weinig klanten die per minuut betalen om jou te zien. En zoals je weet kun je meerdere bezoekers tegelijk ontvangen en geldt dus de regel: hoe meer bezoekers, hoe hoger de betaling per minuut!

Daarom hebben webcambedrijven contracten afgesloten met affiliates zoals ik. Een affiliate is iemand die een website bezit en daar adverteerd met webcams, modellen etc. en alles eraan doet om bezoekers naar een bepaalde advertentie te begeleiden. Hiervoor krijgt de affiliate een klein percentage van de betalende klant die jij via mij als webcamaffiliate ontvangt in je cambox.

Dit laatste is een erg belangrijk punt. Want waar je bij het webcammodellen bedrijf in een hooiberg verdwijnt kun je bij een affiliate bovenaan in de lijsten staan en extra aandacht krijgen door bijvoorbeeld verhalen, blogs, foto’s en korte video’s en daardoor word de bezoeker direct naar jou profiel begeleid.

Dus kortom een professionele webcamdame kan niet zonder de juiste promotie en affiliates. Dus ben jij een webcamdame die serieus is en regelmatig langere tijd achter elkaar wilt cammen om je geld te verdienen dan wil ik jou daar graag bij helpen.

Wanneer je mij een mail stuurt of bv. via whatsapp contact opneemt dan kunnen wij alles bespreken. Zoals bv een gratis eigen fotoalbum op één van mijn veel bezochte websites maar misschien wil je ook wel een eigen sexblog schrijven over je webcamervaringen.

Kortom, alles is mogelijk en als webcammodel kost het jou helemaal niks behalve af en toe een minuutje om mij wat nieuwe foto’s te sturen voor plaatsing op de diverse websites.

Ben je nog geen webcammodel maar wil je het wel worden? kijk dan even hier