intiemgenieten webshop

webcamwerk, thuiswerk modellen gezocht

Ken jij dames die dit werk willen doen tip ons dan, of laat ze direct aanmelden en je ontvangt van ons een bonus van €50,- plus van hun eerste maand omzet 10% vergoeding.


Ik ben opzoek naar vrouwen in de regio denhaag voor zowel webcam werk als foto’s, werk je al als webcam model dan kun je jouw profiel of website ook gratis promoten en adverteren op www.dutch-girl.com

Foto’s

Woon jij in de regio van denhaag en ben je niet bang voor een beetje erotiek dan ben ik opzoek naar jou!

voor diverse amateur erotiek websites ben ik opzoek naar dames vanaf 18 jaar die ik zo nu en dan eens mag fotograferen in sexy lingerie of helemaal naakt. het gaat dan om een serie foto’s en hooguit een uurtje werk. je foto’s zullen gebruikt worden voor het promoten van websites maar in dien gewenst kom je onherkenbaar in beeld (achterkant hoofd, balkje of alleen je lichaam)

hiervoor krijg je een vergoeding van 50 euro.

Webcam werk

Geld verdienen als webcam model
Ben je opzoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan die je vanuit huis kunt gaan doen dan is webcammodel worden misschien wel iets voor jou. Het is vaak een misplaatste gedachte dat webcam modellen allemaal top modellen zijn met een geweldig strak figuur. Maar in werkelijkheid zijn het juist de vrouwen, mannen en stellen met een gewoon uiterlijk die het best presteren als webcam model. Vele mannen fantaseren namelijk over een spannend gesprek, bijzondere flirt met vrouwen die gewoon hun buurvrouw hadden kunnen zijn.
Ook is het niet zo dat webcammen alleen maar met sex te maken heeft. Ook al gaan vele webcam modellen volledig naakt voor de webcam en geven ze in vele gevallen een naakt show weg voor de webcam. Er zijn nog steeds heel veel webcam modellen die totaal niet naakt gaan voor de webcam en nog steeds erg goed verdienen. Er zijn namelijk mannen die voor vele soorten gesprekken naar de website komen. Enkele voorbeelden ervan zijn:
Sociale gesprekken om aandacht
Anoniem de dagelijkse stress bespreken
gevoel van een luisterend oor en iemand die er voor ze is
en natuurlijk de fantasie van een erotisch gesprek
Als webcam model ben je dus verkoper, sociaal medewerker en erotisch model tegelijk en hoever je gaat in je webcam gesprekken bepaal je volledig zelf. Er is niemand die jou verteld wat je niet en wat je wel moet doen.
Werktijden en verplichtingen
Eigenlijk is niet heel gemakkelijk. wanneer jij je hebt aangemeld als webcam model dan kun je eigenlijk al gelijk beginnen met geld verdienen met dit mooie en uitdagende thuiswerk. Daarnaast bepaal je zelf je werktijden. Er zijn modellen die 1x in de week een uurtje thuiswerk gaan doen maar we hebben ook modellen die dit 8 uur per dag doen. De chats zijn 24/7 online en ook 24/7 kun je dan gewoon cammen. Naast het cammen kun je ook foto’s, video’s uploaden die de bezoeker tegen betaling kan downloaden en uiteraard kunnen de bezoekers je ook een bericht sturen of telefonisch bellen. Dit laatste gaat via de website en volledig anoniem dus een bezoeker kan nooit je telefoon nummer zien.
Anoniem en discretie
Wanneer je een profiel hebt aangemaakt voor het cammen heb je al jouw privé gegevens ingevuld voor uitbetaling op je rekening maar daarnaast maak je ook een profiel aan die de bezoeker te zien krijgt. Dit kan volledig anders zijn dan waar jij woont. Dus woon je in Amsterdam dan kun je daar opgeven dat je in limburg woont. Op die manier zullen klanten je niet vinden als ze in de plaats gaan zoeken. Tevens geef je ook een nicknaam weer als webcam model zodat je eigen naam geheim blijft.
Verdiensten
De verdienste zijn natuurlijk nog de belangrijkste reden om dit werk te gaan doen. Als webcam model krijg je nu eenmaal goed betaald. Op de diverse platformen kun je verschillend verdienen en sommige modellen melden zich dan ook op meerdere platformen aan om tegelijkertijd te cammen. Maar als voorbeeld nemen wij ons nummer 1 platform. Hierbij kun je met cammen tot €0,88 cent per bezoeker per minuut verdienen. Dit klinkt niet heel erg veel maar wanneer je een uur webcamt met de bezoeker zit je dus op €52,- per bezoeker. dan te denken dat je meerdere bezoekers tegelijk in je chat kunt hebben. Dit ligt in de praktijk gemiddeld op 4 a 5 bezoekers tegelijk, dan verdien je dus al snel €250,- per uur. (voorbeeld van ons nr.1 platform via het onderstaand formulier)
Als je voor de eerste keer inlogt moeten wel alle websites gesynchroniseerd worden dus het kan wel even een minuut of 10 duren voor je eerste bezoeker binnenkomt op je chat. Houd hier dus rekening mee maar dit geeft je wel de tijd om je lampen goed te zetten, drinken pakken, tv serie opzetten of eventueel je privé mailtjes te beantwoorden of profiel bij te werken.
Wanneer je vragen hebt kun je mij altijd mailen of telefonisch contact opnemen. (alleen met nummerherkenning)
Of meld je direct aan om te beginnen met deze uitdagende baan waarbij jezelf jou inkomen bepaald.