Dating / webcam Affiliates

Dating sites zijn helemaal hot voor webmasters en natuurlijk voor alle bezoekers die er dagelijks weer naartoe trekken. In Nederland zijn veel bedrijven die dating websites aanbieden op het internet. Bij sommige kunnen bezoekers zich gratis aanmelden en berichten sturen en bij andere kunnen mensen credits kopen om berichten te sturen. Ik maak zelf gebruik van de volgende affiliate bedrijven voor dating. Puur vanwege de vele mogelijkheden en de gemakkelijke tools om mee te werken. Gebruik A.U.B wel mijn link voor de inschrijving.

 

Virtual PC services

Virtual PC services oftewel VPScash is toch wel het beste affiliate programma voor webmaster in Nederland en België. Bij Vps is het mogelijk om je websites volledig zelf te bouwen met de content die hun voor je online hebben staan. Dit varieert van standaard html, php en javascript content tot veelzijdige wordpress plugins en Api. Daarnaast kun je binnen het netwerk van Vps ook heel gemakkelijk zelf een whitelabel website maken waarbij je de inrichting, kleuren en content eenvoudig naar eigen wens kunt aanpassen. Is dit allemaal nog wat te ingewikkeld voor je en start je liever eenvoudig dan kan er zelfs gratis een volledige Custom website voor je opmaat gemaakt worden met jou wensen erin verwerkt.

Bij Vps heb je ook nog eens de meest veelzijdige keuze van content. Zoals een social sex netwerk zoals facebook maar dan lekkerder maar ook films etc. Zoek je een goed converterende affiliate adult partner dan is VPS zeker de moeite waard om je snel aan te melden. Daarnaast betalen ze maandelijks uit en wat je bijvoorbeeld in januari verdiend hebt krijg je in februari rond de 25e uitbetaald.

 

Een voorbeeld van een VPS whitelabel

SD- Cash


SD cash is een affiliate bedrijf gespecialiseerd in de Dating wereld, met de vele promotools een gemakkelijke whitelabel op NameServers is het de ideale website voor startende webmasters. Diverse promolinks, Profielen etc behoren tot de mogelijkheid om jou whitelabel te promoten. Ben je dus opzoek naar een dating affiliate waarbij je snel en eenvoudig een professionele whitelabel kunt laten maken dan zou ik hier lekker beginnen met verdienen.

Voorbeeld van een SDcash whitelabel

 

The adult Company

 

Bij de Adult company kun je alles in één vinden voor jou website. Via dit affiliate netwerk heb je toegang tot webcams, dating, films en nog veel meer voor Europa en de wereldwijde erotiek markt. Je kunt eenvoudig een whitelabel maken in vele talen en dan promoten doormiddel van professionele affiliate tools. Daarnaast hebben ze goede acties en kun je ook gebruik maken van Free cam functies om meer bezoekers te trekken. In een aantal eenvoudige stappen bepaal je de layout van je whitelabel website zoals teksten, kleuren, afbeeldingen en website links.

Voorbeeld van een adult company whitelabel

 

BongaCash

 


Bongacash is één van de grootste en best converterende webcam affiliates voor webmasters wereldwijd. Je vind er de meest veelzijdige niches van webcams maar ook de meest gesproken talen en bruikbare betaalmiddelen voor bezoekers. Binnen zeer korte tijd is een affiliate whitelabel opgezet en kun je direct al gaan starten met het kiezen van kleuren en de rest van een layout. Teksten kun je volledig aanpassen en per categorie kun je eigen meta gegevens instellen en een omschrijving invoeren daarnaast heb je diverse advertentie plaatsen beschikbaar waar je een banner van affiliate sites of van je eigen sites kunt plaatsen. De support is goed en je hebt vele maandelijkse uitbetaal mogelijkheden.

Voorbeeld van een bongacams whitelabel