Non Adult Affiliate sites

Geld verdienen met een nieuwe of bestaande website

 

Vele mensen hebben een hobby waarbij een website bouwen een groot onderdeel is en sommige mensen vinden het leuk om bijverdienste te hebben met het maken van websites. Maar waarom zou je niet gebruik maken van vele tools om geld te verdienen vanuit je bestaande website?

Het is namelijk mogelijk om met weinig kennis van HTML, PHP etc. Al eenvoudig content op je website te zetten waarmee je goed verdiend. Iedereen kent natuurlijk wel de standaard google advertenties maar daar verdien je meestal maar een paar cent per klik mee. daarom hebben wij een aantal aanbieders geselecteerd waarmee je snel een leuk bedrag kunt bij verdienen op je websites.

Voornamelijk werken wij in de erotiek branche en zullen daar dan ook de meeste aandacht aan besteden maar heb je een non adult website dan zijn er nog steeds vele mogelijkheden.

Bol.com affilate partner

Bij Bol.com is het mogelijk om produkten, pagina’s etc te importeren op je websites waarbij jij een x percentage per verkoop ontvangt. Schrijf je dus bijvoorbeeld over boeken, films of muziek dan is dit een ideale tool om te gebruiken op je site. Maar bol.com gaat natuurlijk verder want tegenwoordig verkopen ze ook elektrische apparaten, tv’s, wasmachines etc. Dus een affiliate met bol.com is een ideale manier om op jou website wat bij te verdienen.

Leuk voorbeeld is bijvoorbeeld en blog dat ik heb over aquaria. Bij elke blog bericht en onderwerp plaats ik een link naar bijbehorende produkten in bol.com. dus mensen die mijn blog lezen kunnen direct het product bestellen waar ik over praat. dit levert mij al gauw een leuk bedrag per maand op.

En kost mij eigenlijk bijna geen extra tijd. want bol.com maakt gebruik van een site bar waarbij je gemakkelijk jou affiliate link per produkt kunt zien.

Tradetracker affiliate

Wanneer je meerdere websites hebt dan is Tradetracker een geweldige affiliate partner. Op een eenvoudige wijze kun je via XMl, RSS feeds etc producten selecteren van vele soorten winkels waarbij je een pps (pay per sale) , via een klik of een percentage van de aankopen ontvangt. Vele winkels hebben een affiliate programma afgesloten via tradetracker waarbij jij je eenvoudig kunt aan melden. Bekijk bijvoorbeeld eens op mijn website

BBQ aanbiedingen

Dit is een vergelijkings site waar ik wekelijks de nieuwste BBQ aanbiedingen automatisch inlaad via een feed van tradetracker. Dit is eenmalig redelijk wat werk maar daarna gaat alles automatisch en krijg ik een percentage per aankoop van de verkopende partij. Op die manier kun je in korte tijd een leuk bedrag bijverdienen. maar je kunt ook op een bestaande website bijvoorbeeld banners plaatsen naar een bepaald product of een bepaalde winkel.

Wil je meer weten over afilliate worden bij tradetracker? Klik dan even op mijn linkje.

Affiliatemarketing werkt echt. Start nu bij TradeTracker.