Je eigen Porntube website maken?

Adult movies zijn helemaal het einde en je kunt er eenvoudig geld mee verdienen zonder dat je erg veel kennis moet hebben voor HTML. Je zult nu wel denken “er zijn al zoveel sexfilm sites ” klopt helemaal! en juist daar liggen je kansen volledig open. Wanneer je bijvoorbeeld naar pornhub gaat of een vergelijkbare site dan merk je dat het aanbod erg groot is en je door de bomen het bos niet meer kunt vinden. Wil je dus opvallen op adult tube entertainment dan moet je geen website gaan kopiëren maar juist een Niche gaan maken. Hiermee bedoel ik dus eigenlijk dat je een bepaald onderwerp gaat pakken, bv. “Tieners in het bos”. en daarmee ga je aan de slag. Je reserveert een pakkende domein naam die al met het Niche te maken heeft en gaat hier vervolgens het gratis CMS WordPress op installeren. vervolgens download je de plugins die wij hier promoten en kun je direct al beginnen met video’s importeren. De software en website leggen stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan en bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen. (wij kunnen dit alles ook uit handen nemen en het kant en klaar opleveren.)

Vervolgens staan er standaard advertentie plekken op de tube site waar je jou eigen banners kunt opgeven of je kunt bv. de advertentie plekken verhuren aan andere adultwebsites. Ook heb je de mogelijkheid links te plaatsen of pagina’s en een blog aan te maken. Kijk voor een voorbeeld op onze tube site 18film.nl.

Daarna doet google de rest en kun je jou website promoten via tumblr, twitter, facebook, telegram of advertentiesites. Laat je fantasie gewoon de loop. Doordat je een specifiek Niche gekozen hebt zul je zien dat je al snel stijgt in de google zoekresultaten en voor je het weet heb je een berg aan bezoekers.

Opbrengsten

Even een klein rekenvoorbeeldje van 18film.nl

Bezoekers per maand na een jaar online.:  4000

Inkomsten uit bekeken films:  100,-

Inkomsten uit banners: (50,- p/m per locatie) 400,-

Inkomsten uit webcamaffiliates:  500,-

Zo zie je maar dat het al snel 1000,- p/m oplevert per website en dat voor maar 1 uur werk per week. (nieuwe links toevoegen en inhoud) de films zelf worden automatisch geimporteerd. 

WordPress is volledig gratis en kun je bij vele hostingbedrijven gratis laten installeren. Daarnaast heb je al een standaard hosting voor een paar euro per maand en het script voor de tubesite betaal je eenmalig een betaalbaar bedrijf waarbij je een levenslange licentie krijgt met regelmatig updates.

Hosting voor tube site

Script voor tube site

Voor het toevoegen aan webcams op je nieuwe filmsite kun je kijken op onze affiliate pagina

Heb je liever dat ik persoonlijk alles voor je regel dan kun je altijd even een mail sturen en dan bespreken wij even de mogelijkheden. Ik kan dan een volledig werkende site opleveren tegen een schappelijke prijs. Enige dat je dan nog hoeft te doen is het zorgen voor promotie en films.