Over Ons

Wij zijn een leuk en gezellig gezin met 2 kinderen en genieten daarbij lekker van het leven. Als hobby vind ik het leuk om opzoek te gaan naar spulletjes. Soms doe ik dat via marktplaats, bekenden, markten maar ook bij winkeltjes en particulieren met een uit de hand gelopen hobby. Wij runnen de webshop dan ook niet als winkel maar meer als een 2e hands marktplaats pagina. De winkel is dan ook puur particulier en geen bedrijf.

Hierdoor zullen de meeste artikelen die ik aanbied 2e hands zijn maar soms kunnen er ook nieuwe artikelen tussen zitten. Dit zal dan apart vermeld worden op de webshop.

Aangezien mijn webshop niet uit winst oogmerk is opgebouwd maar puur als hobby. zullen wij ook geen kvk nummer hebben en hierdoor ook geen btw in rekening brengen.

Op 2e hands artikelen zit geen garantie! Je kunt de artikelen eventueel wel aan de deur bekijken voor je ze aankoopt. Als er bij het artikel staat dat het een nieuw artikel is, dan zullen wij altijd een passende oplossing zoeken wanneer het artikel iets mankeert.